Logo-small

Autorijschool Anja

Rijschool Anja is al meer dan 15 jaar een begrip in Almere en omstreken. Op een leuke en leerzame wijze halen bij een lieve instructice? Dan zit je bij ons zeker goed!

Logo-small

Slagen

Autorijschool Anja in Almere heeft een hoog slagingspercentage dankzij de jarenlange ervaring. Mede door deze ervaring kunnen we snel herkennen aan wat er gewerkt moet worden zodat je zo snel mogelijk kan slagen

Logo-small

Lesgebied

Les nemen kan in Almere en omgeving. Zo geven we o.a autorijles in Almere, Eemnes, Hilversum, Muiden, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Muiderberg en nog veel meer plaatsen

Logo-small

Extra service

Wij regelen voor Poolse leerlingen een individueel theorie-examen met Poolse tolk. De kosten hiervan zijn € 295,00

Contact

anja

Geslaagde leerlingen

Suzanne Klaassen - Almere

pics01

Anja is een hele geduldige en lieve instructrice. Ik heb examenvrees en was eigenlijk af vanaf de eerste les heel zenuwachtig en bang voor het praktijkexamen. Anja heeft mij niet alleen op een leuke manier de verkeersregels geleerd maar heeft er ook voor gezorgd dat ik emotioneel klaar was voor het examen. Ik zou haar zeker aanraden aan iedereen.

Harry Verkerken - Blaricum

pics02

Ik had al vaak in de auto van mijn vader gereden en kon dus al  goed autorijden. Anja heeft hier goed op ingespeeld door bij mij meer tijd te spenderen aan het gebruik van de auto in het verkeer en niet zo zeer over het gebruik van de auto. Ook had ik moeite met fileparkeren maar dankzij haar instructies en geduld kan ik dat nu ook goed. Bedankt Anja!

Lena Listopad - Almere buiten

pics03

Na een proefles met Anja wist ik meteen al dat ik bij haar wou lessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik wou zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen omdat ik samen met vrienden op vakantie wou met de auto. Dankzij Anja had ik binnen een paar maanden al mijn rijbewijs behaald waar ik zeer dankbaar voor ben.

nl_NLDutch
pl_PLPolish nl_NLDutch